Blue stamped nails

Hi everybody. It’s Monday again and it’s also the second time I’m joining Emelie’s blue Monday theme.

For today’s nails I’m using the second stamping plate that I got from Lina nail art supplies a couple of weeks ago. The base for my mani is Rhapsody in blue from Cirque Colors. I stamped this beautiful pattern over it using Feeling shapely! 07 from Lina nail art supplies and White Knight from MoYou London.

IMG_1161

IMG_1160

IMG_1162

And I had to make them matte too!

IMG_1199

IMG_1198

IMG_1197

Which version do you like the most, matte or glossy?

7 thoughts on “Blue stamped nails”

 1. Åh, så fint! Jag gillar normalt glansigt bäst, men det matta tog fram mönstret jättefint! 😀

  Du som är bra på det här med stämpling, jag köpte Depends stämpelkit igår, då jag var nyfiken och det var lättillgängligt, och jag tycker att det var riktigt roligt! Dock kändes stämpeln lite för liten för mina naglar, samt hård (kanske jag som har dålig teknik också, haha), vad använder du för stämpel? Och vart brukar du köpa stämpelprylar? 🙂

  Like

  1. Tack så mycket! 😀
   Jag hade en liknande stämpel i början och jag tycker att det var ganska krångligt att få till ett bra resultat med den. Den är som du säger väldigt hård och liten, och jag tycker inte att den plockar upp lacket särskilt bra.
   Jag länkar lite tips på produkter som jag tycker är bra!
   En stamper med klibbig yta som är av större modell.
   https://hanninator.com/2016/12/17/nail-mail-born-pretty/
   Genomskinlig stamper (min favorit)
   https://hanninator.com/2017/01/25/nail-mail-from-born-pretty-store/
   Jag vet att det är många som tycker att det är svårare att få upp lacket med en genomskinlig stamper så det kan väl vara värt att ha med i tanken. Men har man väl fått in stamping-tekniken så är det toppen, du ser exakt vart du placerar bilden så det blir (nästan) alltid ett bra resultat!
   Jag har flest stamping plates från MoYou London, men Born Pretty store är ett mycket bra alternativ till ett ganska lågt pris! Dock är frakten från Kina seg så man får räkna med minst tre veckor…
   Till sist får jag väl tipsa om min instagram, https://www.instagram.com/hanninator/ Jag har börjat göra tutorials så där kan du kanske få lite tips, eller iaf se hur jag gör 😉

   Like

   1. Åh, tack så mycket för så utförligt svar! 😀 Oh, Born Pretty Store verkar ha hur mycket som helst! Ska spana in lite mer saker där, så tror jag nästan att det får bli en beställning där efter tentorna. 😉 Det är faktiskt dina tutorials som inspirerat mig till att prova på stamping, det blir så fint! 😀

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: