piCture pOlish autumn

This weekend piCture pOlish had a giveaway on their instagram page. To join the giveaway you had to post a ‘sweater swatch’ on instagram wearing your favorite piCture pOlish shade and your favorite sweater.

Even though I just got autumn, and yesterday was the first time wearing it, it is already a favorite. I have been wanting this shade for a while now, but it has always been out of stock at Pretty polish (my new favorite indie shop!). When I saw that autumn was in stock about a week ago, I got it right away. I’m actually really glad I got it now, during autumn, because it matches the season perfect with its beautiful colors and all the falling leaves.

I paired autumn with a long and cozy black knitted sweater and I think they’re a perfect match for fall. I wanted my picture to really feel autumnal, so I went out to match the polish and my nails with the falling leaves, just like the bottle says “falling leaves favorite season”. 🍂🍁

img_9530piCture pOlish – autumn

The winners of the giveaway won’t be announced until sunday, so keep your fingers crossed for me!

3 thoughts on “piCture pOlish autumn”

  1. Jag har sett att du lagt upp flera bilder med lack från detta märke på senare tid, och jag känner bara mer och mer ha-begär för dem, haha! Den här nyansen ser så fin ut! Jag tror faktiskt nästan att jag måste prova beställa från den där sidan, frakten verkade inte så farlig ändå, och det handlar ju faktiskt om nagellack! 😉 Hur har leveranstiden varit när du beställt därifrån tidigare? 🙂 *oerfaren av att köpa från sidor utanför Sverige*

    Like

    1. Precis som jag gjorde då innan jag köpte mina!! Detta lack är verkligen superfint, verkligen kärlek vid första ögonkastet! 😍 hehe jag har ju beställt för så pass mycket när jag shoppat hos dem att det blivit gratis frakt 😉 leveranstiden har varit drygt en vecka, och det bästa är ju att eftersom man beställer ifrån EU så slipper man betala tull! Berätta gärna vilka du köper om (om du nu köper några) 😀

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: