Nail Envy Bubble Bath

Jag använder sedan ett tag tillbaka Nail Envy från OPI innan jag målar mitt baslack. Det känns som att naglarna behöver det lilla extra nu när det är vinter och så kallt ute. Jag har kämpat hårt och länge för att få bra kvalitet och fina naglar som inte skivar sig och tänker inte låta en kall vinter förstöra dem!

Förra året släppte OPI Nail Envy med färg, nämligen: Pink to Envy, Samoan Sand, Bubble Bath och Hawaiian Orchid, och jag har skaffat den i färgen Bubble Bath.

img_4975

IMG_4997OPI Nail Envy Bubble Bath

Jag har genom åren testat några olika nagelstärkare med olika resultat. Men det jag har tyckt varit tråkigast när man kör en sådan kur är att naglarna ska vara utan annat lack i 14 dagar. Oftast ska man måla ett lager dag ett, och sedan dag två måla ett nytt lager över det. Dag tre tar man bort allt och börjar om igen, och så håller man på i två veckor. Två veckor utan vanligt nagellack är en evighet för någon som älskar nagellack. Det har oftast resulterat i att jag inte orkar hålla ut hela tiden. Eller så har jag kört min egna variant då jag målar nagelstärkaren som ett baslack och sedan målar jag färg över det.

Att Nail Envy nu finns med färg tycker jag med andra ord är toppen! Nu hoppas jag att OPI utökar färgvalet och satsar på lite starkare färger. Kanske en knallig rosa och en klar röd? Härnäst är jag sugen på att skaffa Nail Envy i Hawaiian Orchid, en färg jag faktiskt inte har sedan tidigare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: