Say Hello Kitty!

IMG_4714

img_4923-1

IMG_4716OPI Hello Kitty – Say Hello Kitty!

Say Hello Kitty! is a beautiful light cerise polish with shimmer, it’s easy to apply and you only need two coats for full coverage. Since it’s a “Special edition shade” it’s a bit more expensive than the regular polishes, this one goes for around $26. I don’t really know if it’s really worth it, but I got it a bit cheaper from eBay, and I also wanted it just to have the whole collection. However it’s a very pretty shade and I don’t think I have any polish in this color from before.

Say Hello Kitty! är ett jättefint ljust ceriserosa lack med skimmer, det är lätt att måla med och två lager räcker för ett täckande resultat. Eftersom det är en “Special edition shade” så är det dyrare än ett vanligt lack, detta ligger på 225 kr. Egentligen är det nog inte värt pengarna, men jag köpte det lite billigare från eBay, och sedan ville jag ha det bara för att ha hela kollektionen. Hursomhelst är det ett väldigt fint lack och jag tror faktiskt inte att jag har något lack i denna nyans sedan tidigare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: